top of page

RESIDENTIAL

London, UK

Platt's Lane house

houzz_featured_badge125_125@2x.png

2020

Platt's Lane House
Platt's Lane House
Platt's Lane House
Platt's Lane House
Platt's Lane House
Platt's Lane House
Platt's Lane House
Platt's Lane House
Platt's Lane House
Platt's Lane House
Platt's Lane House
Platt's Lane House
Platt's Lane House
Platt's Lane House
Platt's Lane House
Platt's Lane House
Platt's Lane House
Platt's Lane House

General refurbishments and alterations throughout the house for a private client.

The original design featured various floor levels, which we addressed to enhance spatial functionality. Although we removed the floor levels, the distinctive ceiling heights were preserved. As a result, the space organically divides the expansive living area with purposeful zones, achieving a balanced integration of form and function within the space.

The incorporation of large glazing throughout the design ensures an abundance of natural light, creating a bright and inviting atmosphere while seamlessly connecting the interior spaces to the garden, fostering a harmonious relationship between the indoors and outdoors.


Throughout the entire project, our collaboration with clients is marked by a close partnership, valuing their input and preferences at every step.
By harmonizing the overall design with our client's carefully selected materials, we meticulously craft new homes infused with a distinctive and personalised touch.

Photography by Gautier Houba

bottom of page